Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Monique
Ik had toch wel een iets spraakmakendere naam voor de site verwacht?
Hoi Monique!!!
Wij wensen jullie een top tijd. Geniet maar flink ook al zal het af en toe moeilijk zijn en je je vriend/familie etc zal missen maar dat komt weer goed.
Je doet dit ws maar 1x in je leven.
Top dat je dit gaat doen.
Zou ik mijn kinderen ook aanraden als de mogelijkheid zich voordoet!!
Wees voorzichtig en we gaan genieten van jullie foto's en verslagen.
WIJ REIZEN MET JULLIE MEE!!!
Kusjes van Aart en Anja Silvia Frank en Mark
Neef, zus.
Heel veel plezier en ik ben er morgen bij op Schiphol,
Mo zit nu naast je eetsmakelijk alvast.
Richard.
Rik en Monique wij willen jullie een heel mooie vakantie toe wensen en gaan jullie volgen.
Lieve groetjes Bob Ina Bart Sanne en Tom
Rik , ik had jou nog niet gemaild maar veel plezier doe geen dingen die tante Elly ook niet zou doen,groeten aan Moniek en weer veilig thuis, wij volgen jullie, Wim en Elly en Antoon
Hoi Mo en Rik, alles goed? Wat voeren jullie uit in San Fransisco? Is er veel te bezichtigen?
Dikke kus Mieke
hey neef en nicht, de groeten van jullie jonge nichtjes, en oom. Leonie en Denise gaan dit vast ook doen als jullie mooie verhalen en foto's erop zetten.
have fun! dikke kus van ons
hoi Rik en Moo,
Vanmorgen net gemaild naar Rik, fijn om jullie verhalen te horen en foto's te zien.
Groet Mieke